NAJBOLJE RIZLE NA SVETU VOL.2
Aparatura

NAJBOLJE RIZLE NA SVETU VOL.2

VAŠAR TAŠTINE PAPIRIĆA ZA MOTANJE

by Urukagina
  • 2 godine ago
  • 12 Shares

KLASIČNA RIZLA NIJE UVEK DOVOLJNA. PONEKAD POSEBNE PRILIKE ZAHTEVAJU POSEBNU OPREMU

Saznaj koje su najbolje i najoriginalnije rizle na tržištu - možeš ih pronaći online u ZLA SHTEK prodavnici

1. Providni papirići

Kad pukneš gomilu para na hi-grade biljku, koja izgleda kao da joj je cela prašuma umešala prste u genetiku, poslednje što želiš je da sakriješ svu tu lepotu i vatromet prirodnih boja. Pri tom je osećaj isti kao i kod običnog papira.

2. Papirići od 24-karatnog zlata

Za Posebne prilike – sa velikim „P“. Ovi papirići su vrlo moguće najbolji fazon koji za novac možeš da kupiš (osim možda zlatne klonje, al’ to je već ozbiljna kinta). Jeftini nisu, al’ tozla je tozla!

3. Urban Wraps

Pod uslovom da zakamufliraš i miris, ovo je prava stvar za popodnevne inkognito akcije u parku, pored reke, na ćošku, ili na bilo kom drugom otvorenom prostoru, gde je diskrecija poželjna.

4. Papir od konoplje – ko na traci

Kažu da dužina nije presudna. U najvećem broju slučajeva i nije, ali je ipak dobar i osećaj kada znaš da u svakoj prilici možeš na nju da utičeš. Osim toga, pisali smo već o tome koliko je papir od konoplje manje štetan po okolinu.

5. Već srolani papirići

Probaš su da smotaš po milioniti put i jednostavno ti ne ide. Nema frke, nabaviš par ovih i nema da brineš.

6. Papirići s torbicom

Smaraš se dok ti trunje ispada s krajeva rifera koji nikako da se smota? E ovaj papir, s obzirom da ima zatvorene krajeve, može biti od koristi podjednako početnicima koliko i iskusnima kad se baš otkinu.

7. Papirići sa ukusom šećerne vune

Sećaš se koju radost ti je kao detetu predstavljao vašar i – šećerna vuna. Simbolika je masivna, samo je vašar sada u tvojoj glavi... još im je i boja fantastična.

8. Prajd papirići

U modernim gradovima sveta ima bar po jedan dan godišnje kad su aktuelni. A tehnički smo i po zakonu dužni jedno mesto da predvidimo za njih. Na stranu sve to - šareno je uvek znak za veselo!

*NAPOMENA: ZLA SHTEK poslovna jedinica u okviru preduzeća DIM 011 d.o.o. ne promoviše, ne podstiče, niti ohrabruje proizvodnju, prodaju i konzumiranje ili bilo koji drugi vid upotrebe kanabisa. Tekstovi i grafički materijal (slike i crteži) na temu gajenja služe isključivo informativnoj svrsi i opisuju procese i načine kultivisanja koji se primenjuju u zemljama u kojima su gajenje i kultivisanje kanabisa dozvoljeni.