NAJBOLJE RIZLE NA SVETU
Aparatura

NAJBOLJE RIZLE NA SVETU

Koje rizle preferiraš? Koje bi trebalo da probaš i zašto!

by Urukagina
  • 2 godine ago
  • 17 Shares

Rizla odavno nije samo papir za motanje, već način da upotpuniš imidž i unaprediš ugođaj

Kažeš rizle? Na stranu lule, bongovi, nargile, vaporajzeri, i ostala pomagala koja uglavnom asociraju na luksuz, lajfstaj i skupe igračke – pre svega toga beše papir! Ok, i listovi samih biljaka, ali oni su ili duboka prošlost ili čista egzotika.

Još je kod iskusnijih generacija sveže sećanje na dane kada nisi mogao u celom gradu da nađeš pristojne rizle. Motalo se u one duvanske, koje je najpre valjalo izgrickati s jedne strane, jer nisu imale ni lepak. Jednom rečju, pakao. 

Srećom ubrzo je Zla-Zla uvela revoluciju u ovaj do tad nekultivisani kutak sveta, dovođenjem vodećeg svetskog brenda u proizvodnji rizli - kompaniju Smoking, a potom i ostale, poput OCB, RAW, Rips, Skunk, Playboy, Hornet, Greengo... i odjednom smo svi postali iskusni motači.

Poslednji u nizu, kućni brend - Zla rizle, kvalitetom su u rangu najboljih.

Crne Smoking king size - superiorne rizle u svojoj jednostavnosti. Ako bi trebalo da izaberem jednu rizlu da ponesem sa sobom na drugu planetu, to bi bilo to.

Zla Rolls - za beskrajno dugačke rifere kao iz bajke: ako treba singlić, molim lepo - singlić, ako tebra puši cela žurka, cimneš do lakta, a ako si s ortacima, malo kraće od toga - sve u svemu, u svakom trenutku može se naći idealna mera. Ne mož' praktičnije od toga!

Bad Ass srednje rizle - odlikuju se životnim mudrostima odštampanim na pakovanju, radi podsećanja pri svakom motanju.

Zla king size - omaž Beogradu...

... i jednom od njegovih najsvežijih i najatraktivnijih festivala - Zla Dev9t

RAW Supreme king size - papir napravljen posebnom tehnologijom, garantuje ravnomerno gorenje. Pravi se bez upotrebe hemikalija karakterističnih u papirnoj industriji. Pored svega toga, pakuje se tako da nije savijen po sredini.

Elements Connoisseur - verovatno najkvalitetniji papir na tržištu danas: ultratanak, bez hemikalija u proizvodnji i dizajniran tako da savršeno pravilno gori - kako god da je smotan!

Gizeh pure fine - papir prirodne boje, neizbeljen, za iskrene ljubitelje prirode.

Zahvaljujući Shteku imamo mogućnost izbora između malih, srednjih, king-sajz i ’beskonačnih’ formata. Koga je mrska celuloza, jer šta-ja-znam sporo gori, može da bira rižane, od konoplje, kukuruzne, plastične... Smaraju bele?! Nema frke, tu su modeli u boji, šarene, disco-pattern, čak i providne. U ponudi je i beskonačna paleta ukusa, kojom dominiraju voćni i čokoladni, ali i razni drugi.

Smoking Green king size - verovatno najbolji izbor od vlakana konoplje.

Trip na kvadrat providna rizla - jer u svakom trenutku vidiš sadržaj... i znaš na čemu si!

Kome je "papir" bez obzira na sva ta unapređenja i dalje "ispod nivoa", uvek ima blant kao sofisticiranu opciju.

Brown Sugar med i konjak - jedan od najpopularnijih blantova u Srbiji.

Double Platinum Blunt Wraps martini od jabuke - renomirani svetski brend, ako se ikad postavi pitanje šta puši svetski džet-set.

Najzad, ukoliko "ne možeš da motaš više jer te bole ruke", ne moraš pajp da založiš, jer su u ponudi i već smotane rizle, koje se samo napune (po principu dedine tandžare) i – pripale.

*NAPOMENA: ZLA SHTEK poslovna jedinica u okviru preduzeća DIM 011 d.o.o. ne promoviše, ne podstiče, niti ohrabruje proizvodnju, prodaju i konzumiranje ili bilo koji drugi vid upotrebe kanabisa. Tekstovi i grafički materijal (slike i crteži) na temu gajenja služe isključivo informativnoj svrsi i opisuju procese i načine kultivisanja koji se primenjuju u zemljama u kojima su gajenje i kultivisanje kanabisa dozvoljeni.