DIE ANTWOORD LANSIRAJU SVOJU LINIJU PROIZVODA OD KANABISA
Vesti

DIE ANTWOORD LANSIRAJU SVOJU LINIJU PROIZVODA OD KANABISA

Istovremeno, novi album stiže 16. septembra

by Sierra Leona
  • 2 godine ago
  • 14 Shares

ZefZol brend će pored akcesoara, prodavati i kvalitetnu vutru

Južnoafrički rep/rejv/ZEF duo Die Antwoord pokrenuće ovih dana sopstvenu liniju proizvoda od trave, prigodno nazvanih 'ZefZol', među kojima će biti hedovi (!), mast za usne, vaporajzeri, sprej za usta i čokolada.

Kako je preneo Channel 24, linija će se proizvoditi u saradnji sa kalifornijskom firmom Natural Cannabis, a Ninja je već objavio na Instagramu snimak kako nadgleda proizvodnju. Čitava paleta proizvoda, biće dostupna u onim državama SAD u kojima je je trava legalna.

Die Antwoord, koji pored Ninje čini njegova lepša polovina, pevačica Yolandi Visser protresli su Beograd svojim koncertom ranije ove godine, u okviru festivala Dev9t,  gde ih je slušalo i gledalo oko 10.000 ljudi.

Novi Die Antwoord album izlazi na Ninjin rođendan, 16. septembra, a najavljuje ga singl 'We Have Candy'.


*NAPOMENA: ZLA SHTEK poslovna jedinica u okviru preduzeća DIM 011 d.o.o. ne promoviše, ne podstiče, niti ohrabruje proizvodnju, prodaju i konzumiranje ili bilo koji drugi vid upotrebe kanabisa. Tekstovi i grafički materijal (slike i crteži) na temu gajenja služe isključivo informativnoj svrsi i opisuju procese i načine kultivisanja koji se primenjuju u zemljama u kojima su gajenje i kultivisanje kanabisa dozvoljeni.