PARADA UKUSA MELASE ZA NARGILE - SoeX & ZLA SHTEK
Vesti

PARADA UKUSA MELASE ZA NARGILE - SoeX & ZLA SHTEK

Postali smo ovlašćeni zastupnici i distributeri za SoeX melase za nargilu, u Srbiji.

by Sierra Leona
  • 1 ago
  • 18 Shares

Čak i ako ne pušiš, zahvaljujući SoeX melasama ništa te ne sprečava da uživaš u jednostavnom zadovoljstvu pućkanja nargile.

Zla Shtek je jedini ovlašćeni zastupnik i distributer za SoeX melase za nargilu u Srbiji. Osvežili smo tržište neškodljivom neduvanskom alternativom nikotinu, u kojoj možeš da uživaš i ako si nepušač. 

SoeX omogućuje čast konzumiranja nargile na potpuno nov (i zdrav) način. Biljna melasa za nargilu sadrži 0% nikotina, 0% katrana i 0% duvana. Daje isti milougodni osećaj opuštanja u dimu nargile, dok zadovoljava sve redom zdravstvene standarde.

SoeX melasa za nargilu ne sadrži nikotin niti katran jer ne sadrži duvan, pa i ako si nepušač imaš kombinu da uživaš u čarima tog veličanstvenog izuma. Ogroman broj različitih ukusa - jabuka, kupina, breskva, earl grey, nana, ... -najavljuje satisfakciju bilo da si avanturista i voliš drugačije iskustvo svaki put, ili da hoćeš prosto širok izbor da pronađeš baš onaj svoj Omiljeni ukus. Još ako ti dođu gosti, pa oni počnu da biraju...

Sa Zla Shtekom nemaš frke. Kao najveći i najrelevantniji prodavac nargila i opreme za nargile u Srbiji, nastojimo da ti budemo veza za sve što može da ti padne na pamet da bi moglo da ti zatreba prilikom pušenja. SoeX je samo jedan u nizu brendova, koji smo započeli - dovođenjem Smoking rizle u Srbiju - daleke 2000. godine.

Između papirića i nargile, imamo kompletan šou-program pajpova, bongova, vaporajzera, snifalica, mrvilica, motalica, vagica... čekiraj obavezno.

SoeX India Pvt Ltd je proizvođač duvana iz Indije, ali proizvodi i različite zamene za duvan, za skoro sve oblike uživanja: cigarete nez nikotina, snuf i snus (za žvakanje), kao i liniju biljne melase SoeX za nargile.

_______________________________________________________________________________________________________

*NAPOMENA: ZLA SHTEK poslovna jedinica u okviru preduzeća DIM 011 d.o.o. ne promoviše, ne podstiče, niti ohrabruje proizvodnju, prodaju i konzumiranje ili bilo koji drugi vid upotrebe kanabisa. Tekstovi i grafički materijal (slike i crteži) na temu gajenja služe isključivo informativnoj svrsi i opisuju procese i načine kultivisanja koji se primenjuju u zemljama u kojima su gajenje i kultivisanje kanabisa dozvoljeni.