Kutija za picu ili pajp? I jedno i drugo!
Zlabavnik

Kutija za picu ili pajp? I jedno i drugo!

Najbolje iz oba sveta

by Zla-Zla
  • 1 ago
  • 13 Shares

Ova kutija za picu je obična kutija koja se transformiše u pajp, i možda je jedna od najinventivnijih izuma na sceni kanabisa u duže vreme.

Ova kutija je idealno rešenje kad stomak krene da se javlja, dok si u navarenom stanju. Kombinuje jedno od omiljenih jela koja jedemo kad popušimo, i naravno samo pušenje kanabisa. Stvar koja ti nosi picu je ista stvar iz koje pušiš.

Najbolji deo je što ovo nije neka stonerska izmišljotina. Ovo stvarno postoji.

 

Evo kako kutija/pajp funkcioniše:

Gornji deo kutije ima pravougani deo koji se lako izvadi.
Kada se to izvadi, karton se savija u šestougaonu prizmu.
E sad, znate onaj deo plastike koji liči na stočić, koji nam restorani stavljaju u kutiju? Okruglo, i ima nogice?
E, pa u ovoj kutiji to ima funkciju “činije” u pajpu.
Kad se karton savije u oblik koji treba, taj stočić/plastika se izvadi i stavi u krajnji deo valjka.
Odavde nije teško pretpostaviti pojedinosti upotrebe.

Kad ogladniš, pica je tu i čeka te, a ako ne budeš alav, ostaje ti i ya mančiz!

Ovu kutiju je izmislila kompanija Push For Pizza i Nikolas Gregori. Push For Pizza je aplikacija koja omogućava ljudima da naručuju picu direktno sa svojim mobilnih telefona; a Nikolas Gregory je 25-ogodišnji dizajner iz Nju Jorka.

Kutija se može u potpunosti reciklirati. Komadić plastike je napravljen od keramičkog materijala, koji je otporan na toplotu.

“Često se nekome mnogo jede kad je naduvan. Takođe je često da se naruči pica u tim situacijama,” kaže Sajrus Samerlin, suvlasnik firme Push For Pizza, navodeći da je njegov proizvod rezultat namere da se spoji lepo s korisnim i, u ovom slučaju, ukusnim.

Za sad ove kutije još nisu u produkciji, ali Push For Pizza i Gregori veruju da ukoliko dizajn dobije pozitivne kritike i bude dobro primljen, krenuće proizvodnja za potrošače.

Javljamo čim saznamo novitete vezane za ovaj proizvod!*NAPOMENA: ZLA SHTEK poslovna jedinica u okviru preduzeća DIM 011 d.o.o. ne promoviše, ne podstiče, niti ohrabruje proizvodnju, prodaju i konzumiranje ili bilo koji drugi vid upotrebe kanabisa. Tekstovi i grafički materijal (slike i crteži) na temu gajenja služe isključivo informativnoj svrsi i opisuju procese i načine kultivisanja koji se primenjuju u zemljama u kojima su gajenje i kultivisanje kanabisa dozvoljeni.