ŠTA POKLONITI DUVAČU ZA NOVU GODINU?
Zlabavnik

ŠTA POKLONITI DUVAČU ZA NOVU GODINU?

IZABRALI SMO ZA VAS, DA NE MORATE DA SE CIMATE

by Sierra Leona
  • 2 godine ago
  • 16 Shares

VAPORAJZERI, PAJPOVI, ZLA GARDEROBA, BONGOVI, NARGILE, SPREJEVI, NAJVEĆI IZBOR PAPIRIĆA, MRVILICA, BLANTOVA... SREĆNA NOVA!!

Nova godina je pred vratima i pored sve frke moraš da smisliš poklon za devojku ili dečka, ortake, ortakinje, sestriće, bratančiće, prijatelje - braću - kumove, a to nije svake godine lako. Srećom, Zla Shtek je društveno odgovorna kompanija i ove 2017. ti držimo leđa, pa možeš da se posvetiš i drugim vrstama priprema, ako nas razumeš. 

Bongovi, nargile, streetwear, upaljači & tabakere, papirići, blantovi, vaporajzeri, poklon vaučeri, pajpovi, mrvilice, kao i gift-setovi, kompleti od po nekoliko bitnih stvarčica, i sve to lepo organizovano na jednoj adresi, da nema cimanja od jednog mesta do drugog, nema stresa u saobraćaju i nema nerealno dugih sekvenci smišljanja i premišljanja, nego lepo - šta ti zapadne za oko. Fraza je otrcana, ali ipak - na ovu temu - to može samo Zla Shtek.

ZLA ZIPPO ZLATNI

Upisali smo i mi svoj logo na zippo. Pretpostavljamo da će ti biti omiljeni.

ORIGINAL ATMOS JEWEL CRNI

Original Atmos Jewel vaporajzer je kompaktnih dimenzija i za oko dve sekunde već pari ko vrag.

POKLON SET

Ovo je komplet osnovnih drangulija koje treba da ti se nađu u svakoj prilici: dvodelna aluminijumska mrvilica, metalna lula, upaljač i 5 mrežica za lulu... pa 'de ćeš više!

SHINOBI x ZLA-ZLA BANDANA

Nema zime!

ZLA GIFT CARD

Znaš da bi svi oni svašta kupili iz Steka, ali nikako da se odlučiš šta im je najpreče! Ma nema frke - uzmi im te poklon vaučere, pa nek sami izaberu! #ZLA Gift Card u iznosima od 1000, 3000 i 5000 RSD čekaju u Shteku! Verovatno najdotivnija alternativa klasičnom Deda Mraz/Selo pod snegom tipu čestitke. 

X-MASK IPHONE

Za modele iPhone 5, 6 i 7, malo i tu šmek da se nabaci.

"SMOKIN' ON A WATER" NOVOGODIŠNJI PAKET

Za sve koje je novogodišnja frka već zahvatila pa su im intelektualni resursi prebukirani, napravili smo nekoliko već gotovih kombinacija odabranih proizvoda. "Smokin' on a Water" kombinuje stakleni bong Multileaf Bouncer, kartica mrvilicu - Jimi Flamez, Atomic bullet brener i King Pin blant.

ZLA ŠIŠTAVAC TEGET UNISEKS

'Očeš da se z(l)avučeš u hood neprimećeno, da se inkognito smucaš po Blokovima ili možda iskuliraš na periferiji? Pa miko - i za tebe smo se pobrinuli! A tek da vidiš za trening što je dobra...

STAKLENI BONG U KUTIJI

Stakleni bong napravljen od borosilikatnog stakla, sa dizajnom zlatnog lista i kosog cilindra, u otmenoj crnoj kutiji sa postavom od pliša. Visina mu je 17cm, onako slučajno.

SPREJ MTN NITRO 2G PLATA SILVER 500ML

Nitro 2G tehnologija je razvijena da obezbedi dovoljno brz rezultat sušenja i da spreči svoj pigment da bude kontaminiran nakon što je nanet preko metalik boje. I te kako popularan izum.

ZLAFRIKA BAMBATA 3.0 ŽENSKI DUKS

Zlafrika Bambata 3.0 ženski duks je najnovija verzija sad već legendarne Bambata serije! Svaki povod za poklanjanje je trenutak da je se setiš.

PUMPKIN NARGILA 300 - 25CM CRNA

Može zelena, crna ili crvena boja - ako imaš kafić, može i sve tri, jer ovo je nargila sa najboljim odnosom keša i kvaliteta.

MRVILICA RUŽINO DRVO

Mrvilica od ružinog drveta, sa metalnim šiljcima, za potpuno prirodan osećaj zavrtanja pre no se odvrneš.

SMART TOUCH ZLA RUKAVICE UNISEX

Smart touch rukavice štite ruke od hladnoće dok istovremeno omogućuje baratanje svakim smartscreen-om, što obične ne mogu. Smart touch rukavice za Novu godinu - kažu "volim te" na toliko načina.


_______________________________________________________________________________________________________

*NAPOMENA: ZLA SHTEK poslovna jedinica u okviru preduzeća DIM 011 d.o.o. ne promoviše, ne podstiče, niti ohrabruje proizvodnju, prodaju i konzumiranje ili bilo koji drugi vid upotrebe kanabisa. Tekstovi i grafički materijal (slike i crteži) na temu gajenja služe isključivo informativnoj svrsi i opisuju procese i načine kultivisanja koji se primenjuju u zemljama u kojima su gajenje i kultivisanje kanabisa dozvoljeni.